Sarımsak Yağı
Üretici Firma: Sefer Yasemin Baharatları Gıda San. ve Tic. Ltd. Şti.
Sarımsak (Allium sativum)
Türkiye’de sarımsak üretiminin en yoğun yapıldığı yer Kastamonu ilinin Taşköprü ilçesidir. Raf ömrü uzun tadı ve kokusu keskindir. Taşköprü sarımsağı başka yerlerde de yetiştirilmek istenmiş maalesef Taşköprü toprağında yetişen sarımsağın kokusu ve tadı alınamamıştır. Burada yetişen sarımsakların büyük kısmı ilaç fabrikalarına antibiyotik imalatı için verilmektedir. Raf ömrü çok uzun olan Taşköprü sarımsağı bir yıl süreyle soğuk hava depolarına ihtiyaç duyulmaksızın saklanabilmektedir.
ELDE EDİLİŞ YÖNTEMİ: Sarımsak bitkisinin zeytinyağında bekletilmesi yöntemi ile elde edilmektedir.
Kargo Bilgisi:
Kargonuz 2 iş günü içersinden kargoya teslim edilmektedir.
Bilgilendirme:
İlgili yasa ve yönetmelikler gereği bitkisel destek ürünleri ile ilgili, hastalık adı veya endikasyon belirterek tanıtım yapılmamaktadır. Ürünlerimiz ilaç değil; bitkisel takviye niteliğindedir